Szerelőt, de gyorsan!

Ha bekövetkezett a baj, eldugult a WC vagy a mosogató, gyors megoldás kell. Az ilyen jellegű probléma nem várhat, hacsak nem szeretnénk a szomszédot megkérni, hogy nála mosogathassunk például. A legtöbb szerelőre azonban napokat kell várni. Ha Ön nem szeretne várakozni, akkor hívja munkatársainkat!

A IV. kerületben dolgozó, WC duguláselhárítással foglalkozó szerelők rapid módon vetnek véget a kellemetlenségnek. A hívást követően akár egy órán belül a helyszínre mennek. A WC duguláselhárítás IV. kerület csapata, szakképzettségükből fakadóan, néhány perc alatt megállapítják az elzáródás okát, és nagyobb baj esetén sem okoz számukra problémát a dugulás megszüntetése. Jól tudjuk, hogy a dugulás akár éjjel is bekövetkezhet, ezért non-stop, éjjel-nappal elérhető a WC duguláselhárítás IV. kerület szolgáltatása.

Sokat segíthet a megelőzés – vélik a WC duguláselhárítás IV. kerület vízvezeték szerelői, ám ha a WC-be pottyanó tárgy ellen nincs „gyógyszer”. Ezt nem lehet különféle vegyszerekkel sem feloldani, amik egyébként olyan maró hatású készítmények, melyek a csövekre is károsak. A WC duguláselhárítás IV. kerület ünnepnapokon is végzik munkájuk ugyanolyan áron, mint hétköznapokon.