Eldugult a WC? Mi segítünk!

Az elzáródások közül talán a legkellemetlenebb a WC dugulása.  Nyilvánvalóan a megelőzés jelentené a legkézenfekvőbb megoldást, ám olykor ez nem kivitelezhető, mint mondjuk, ha egy tárgya esik a WC-csészébe. Ilyen dugulás esetén már semmiképpen se próbáljuk meg sajátkezűleg elhárítani az elzáródást, hacsak nem esett túl mélyre például a WC frissítő.

A XVII. kerületben munkálkodó, duguláselhárítással foglalkozó szerelők többéves tapasztalatukból adódóan gyorsan és könnyen elvégzik a munkálatokat mind a mellékhelyiség, mind pedig a mosogató dugulásának területén. A duguláselhárítás XVII. kerület és területén a dugulás mesterei azt tanácsolják a lakóknak, hogy használjanak minőségi WC illatosítókat. Ezek ugyanis kevesebb eséllyel pottyannak a WC-csészébe, majd kerülnek a csövekbe. Ilyen megoldást jelenthet az újonnan divatba került, és nagy választékban kapható zselés WC illatosítók, melyeket a WC-csésze oldalára szokás felragasztani.

Ám időnként a csövek állapotának ellenőriztetése is szükséges. Számos alkalommal a már régi, elavult csővezeték okozza az elzáródást – mondják a duguláselhárítás XVII. kerület szakemberei. Ha Önnek is duguláselhárításra van szüksége vagy csak megnézetné a vezetékek állapotát, keresse bátran a duguláselhárítás XVII. kerület munkatársait!