Aqua Beads gyöngyök – az alkotás öröme egy kis vízzel

Van, amikor az alkotáshoz nem kell más, mint egy kis víz, gyöngy és némi kreativitás. Az Aqua Beads gyöngyökkel elkészülhet a remekmű.

Aqua Beads gyöngyök nem átlagos gyöngyök, hanem sokkal többek annál. Az Aqua Beads gyöngyök kiváló szórakozást ígérnek minden alkotó kedvű kislány számára, de ez persze nem azt jelenti, hogy a fiúk ne próbálhatnák ki, hisz számukra fiús témájú Aqua Beads készletek készültek. Az Aqua Beads gyöngy szettek kész figura szett formájában is elérhetők, de akár gyöngy formában is elérhetők az alkotó kedvű gyerekek számára. Az Aqua Beads gyöngyök sikerének kulcsa, hogy a gyöngyökkel való alkotás és a maradandó alkotás létrehozása is egyaránt a játékkal jár. Az előre gyártott formákra fel kell helyezni a gyöngyöket, majd vízpermetet szórni rájuk, aminek hatására a gyöngyök összetapadnak és így kialakul a végleges forma. Az Aqua Beads által a gyermek nem csak nagyszerűen szórakozik, de az alkotás örömét is átélheti. Kiváló játék alkotó kedvű, kreatív gyermekek számára, akik szeretnek büszkélkedni elkészült műveikkel.

Ha a gyermek még sosem játszott az Aqua Beads gyöngyökkel, akkor érdemes az Aqua Beads – Kezdő Stúdióval kezdeni, mely 16 féle színt és 840 gyöngyöt tartalmaz, így nem kell attól tartani, hogy elfogy a gyöngy és a mű befejezetlen marad. A szett tartalmaz vízpermetezőt és gyöngytollat is, ami nagy segítséget jelent majd az alkotás során. Az Aqua Beads gyöngyökkel már négy éves kortól játszhat a gyerek. A jatek-webaruhaz.hu weboldalon bővebben is olvashat az Aqua Beads termékről és a vásárlást illető információkról. A kis alkotók számára az Aqua Beads gyöngyök a kreativitás magasfokát jelentik, hiszen számos variáció kreatív alkotás elkészíthető belőlük.