Plasztikkártya nyomtatás az Ön számára is

A plasztikkártya a jövő névjegykártyája. Ha ráborul a kávé nem ázik el, a gyerek nem tudja eltépni, egy szóval időtálló. Ugyanakkor a plasztikkártya lehet belépő kártya, azonosító kártya és még hosszan sorolhatnánk.

Plasztikkártya nyomtatás megtervezett dizájn alapján. A plasztikkártya egy olyan modern újítás, mely megállja a helyét a technológiai vívmányok korában is, úgy, mint például az okostelefon. Biztosan jó benyomást fog tenni üzletpartnereire és ügyfeleire, ha a találkozó végén egy plasztikkártyát nyújt át egyszerű névjegykártya helyett. Persze felmerülhet a kérdés, hogy miben tud többet a plasztikkártya, mint egy átlagos névjegykártya? Gyakorlatilag mindenben. Ugyanazt a funkciót tölti be, azonban sokkal látványosabb. A plasztikkártyát saját szájíze szerint tervezheti meg. A kártya mindkét oldalára lehet nyomtatni, valamint számos egyéb extrával ellátható a plasztikkártya. Ha szeretné dombor nyomással is rákerülhet a név, foglalkozás, telefonszám, e-mail és egyéb információk a kártyára, de akár lyukasztani is lehet. Sőt, lekaparható réteg, valamint QR-kód is kerülhet a kártyára. Biztos lehet benne, hogy a plasztikkártya elnyeri az ügyfelek és üzleti partnerek tetszését.

Az is az Ön döntése, hogy milyen vastagságú legyen a plasztikkártya, 0,44 vagy 0,76 milliméter, ami már bankkártya minőségű. Attól függően, hogy a matt vagy a fényes felület nyeri el inkább a tetszését, bármelyiket választhatja. Ha pedig minél gyorsabban szeretné kézhez kapni a kártyákat, akkor kérjen expressz gyártást, aminek köszönhetően 3-5 munkanap után kézhez kaphatja. A plasztikkártyáról bővebb információkat a plasztikgyar.hu weboldalon talál. Ha pedig kérdése adódik vagy szeretne árajánlatot kérni, akkor azt szintén a weboldalon meg tudja tenni.