Szauna kellékek és szauna tartozékok

A Gulyás-Fa Kft. üllői és debreceni szauna bemutató termében megismerheti a legkorszerűbb és legnépszerűbb szauna építőanyagokat és kellékeket. Az egyedi igényeknek megfelelően a szauna kellékek és szauna tartozékok kiválasztásában szakembereink segítenek, hogy a megrendelő álma a lehető leggyorsabban és legjobb minőségben valósulhasson meg.

Legfontosabb szauna kellékek és szauna tartozékok, melyek elengedhetetlenek:
Szauna kályha:
Ha eldöntöttük hogy inraszaunát, finn szaunát vagy kombiszaunát szeretnénk,attól függően vásároljunk szauna kályhát. bemutató termünkben mindhárom típushoz talál kiemelkedő teljesítményű kályhákat, melyek körül a legnépszerűbbek a:
1.Harvia Vega elektromos szauna kályha 3.6-9 KW
2.SAWO NORDEX elektromos szauna kályha 4.5-9 KW
3.Narvi Kota Kuru fatüzelésű szauna kályha 8-14 m3
4.Harvia M3 fatüzelésű szauna kályha 4.5-13 m3
Szauna ajtó:
A szauna ajtó mindig kifele kell nyílnia. Válaszható üveges ajtó, de ügyelnünk kell arra, hogy az üveg hőszigetelési teljesítménye csekélyebb, ezért minél kisebb az üveg felület, annál kevesebb energia szükséges a kabin felmelegítéséhez.
Szauna Fekpadok, padlécek és további szauna elemek, szauna lambériák:
A fekpadon kívül érdemes készíteni védőrácsot, háttámlát, fejéket, padlórácsot is. A falak szigetelőanyagaként legcélszerűbb az alufóliával kasírozott Therwoolin szigetelést alkalmazni. A Gulyás-fa Kft. bemutatótermeiben nagy színválasztékból rendelheti meg csomómentes finn rezgőnyár és thermowood rezgőnyár szauna padléceket és északi fenyőből készült tartós szauna lambériákat.
Luxusszauna építés, extra szauna kellékek és tartozékok:
Sótégla, mellyel nemcsak hangulatosabbá tehetjük a szaunázás élményét, de egészségesebbé. A sótéglák 1-1 díszítő elemként, de akár egy egész falként beépíthetőek a szaunába.
Csillagos égbolt, mely igencsak divatos kiváló hangulat miatt, mely egyben specialitásunk is Magyarországon!
Szauna kellékek:
További szaunázáshoz szükséges kellékeket szauna dézsákat, szauna köveket is igényelhet szaunájához a Gulyás-fa Kft.-től.