Az adó ezúttal a kutatás-fejlesztés szolgálatában

Megbízhatóság és szakértelem, ez a kettő tulajdonság írja körül leginkább a Glósz és Társa Pénzügyi Tanácsadó Irodát, amely azon felül, hogy a vállalatoknak széleskörű segítséget nyújt, további hasznos információkkal is ellátja a weboldalukat böngészőket. Váljon Ön is jártassá a kutatás-fejlesztési és pénzügyi kérdésekben a híreik olvasásával, és tudja meg, hogyan szerezhet adókedvezményt vállalata!

A K + F adókedvezmény minden vállalat számára igénybe vehető, akik igazolni tudják, hogy saját tevékenységi körükben kutatás-fejlesztő tevékenységet folytatnak. Így azok a cégek is nyereséghez juthatnak, akik valamilyen oknál fogva nem tudnak pályázatokon részt venni. Ily módon minden vállalat tudja csökkenteni a társasági adót, helyi iparűzési adót és közvetetten az innovációs járulékot. Juttassa vállalatát Ön is hozzá ezekhez az adóalap- és adókedvezményekhez azáltal, hogy az innováció és a K+F felé fordul! De a törvény értelmében kutatóintézettel is közreműködhet, mely során az adóalapot módosító közvetlen költségek háromszorosa is figyelembe vehető. Bárhogy is döntsön, a Glósz és Társa Pénzügyi Tanácsadó Iroda minden esetben segítséget tud nyújtani Önnek akár az indulásban, akár a teljes innovációs stratégia megalkotásában.

Forduljon felénk bizalommal, és vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, akik minden kérdés esetén készséggel állnak a rendelkezésükre. Kérdéseire választ kaphat akár egyetlen telefonszám megadásával is honlapunkon, az innovacio-menedzsment.hu-n, de Ön is hívhat minket a +36 1 302 4443 telefonszámon. Megkeresésükre szívesen reagálunk online formában is a glosz@glosz.hu email-címen. De akár a kollégáink weboldalunkon megadott elérhetőségeire is jelentkezhet. Csökkentse adóját a mi segítségünkkel, és döntését ígérjük, nem fogja megbánni!