Hengerfej tömítés jó helyen, jó áron!

Víz van a motorolajban, esetleg olaj a hűtővízben? Nincs megfelelő erő a motorban, vagy visszapufogó hangot észlelünk a kipufogóban? Talán egyenetlenül megy a motor? Ha ön is ilyen és ehhez hasonló problémákat tapasztalt, akkor a hengerfejtömítés cseréjére van szüksége.

Az elsőrendű hengerfej tömítés a hibátlan motorüzemelés alapfeltétele. Cégünk, a Kovács Autóalkatrészek mindent megtesz azért, hogy az Ön gépjárművén is megfelelően működjön ez a szerkezet. A hengerfej felújításának összes műveletét el tudjuk végezni. Bízza ránk autóját, és mi kitisztítjuk és köszörüljük a régi szelepeket, lemaratjuk a szelepfészkeket, valamint a hengerfej síkolását is elvégezzük. Mindent megteszünk azért, hogy a hengerfejtömítés újra jól működjön. Az 1991 óta működő szervizünk minden bizonnyal megtalálja majd a gyógyszert a járműve gyengélkedésére. Azonban, ha Ön is pontosan tudja, hogy mire van szüksége, akkor webáruházunk segítségével könnyedén megtalálhatja, és kiválaszthatja a szükséges alkatrészt, melyet azonnal meg is rendelhet nálunk. Az Autóalkatrész Árgarancia pedig biztosítékként szolgál Önnek arra, hogy jobb árut jobb árért máshol nem kaphat. Napi kétszeri árufeltöltésünk pedig biztosítja, hogy bármilyen hengerfejtömítésre is van szüksége, azt egy-két nap alatt be fogjuk tudni szerezni az Ön számára.

Válasszon hát minket, ha hozzánk hasonlóan Ön is úgy gondolja, hogy gépjárműve a legjobbat érdemli, és szeretné, hogy még sokáig járja egészségesen az utakat! Keressen fel minket szegedi üzletünkben a Kossuth Lajos sgt. 87. sz. alatt, vagy online az alkatreszek.hu-n, ahol azonnal megtekintheti a széles választékunkat is. Bármilyen kérdés esetén pedig várjuk jelentkezését a +36 62 468 444-es telefonszámon vagy az info@kovacsauto.hu email-címen. Ne késlekedjen hát! Autója meg fogja hálálni a döntését!