Az otthoni szórakozás felsőfoka: multi room rendszerek

Zene és filmek az egész házban a legmagasabb színvonalon – a multi room rendszerek egyre elterjedtebbek, köszönhetően a minőségi technológiai megoldásoknak, a maximális kényelemnek és annak, hogy az otthoni szórakozás egyedülálló élményét képesek megteremteni. A többszobás rendszerek nagyon sokoldalúak, az elérhető funkcióknak és extráknak gyakorlatilag csak képzeletünk szabhat határt.

Ahelyett, hogy a lakás minden egyes helyiségét külön-külön szerelnénk fel CD-lejátszóval vagy rádióval, jóval egyszerűbb és komfortosabb, nem utolsó sorban pedig költséghatékonyabb megoldás, ha mindezt egy kalap alatt megoldjuk. A multi room rendszerek ezt nyújtják audio és video élmény terén is. Ezek az okos rendszerek könnyedén kezelhetők, lehetővé teszik, hogy akár egyetlen gombnyomással a házban lévő valamennyi készüléket ki- vagy bekapcsoljuk, szabályozzuk a hangerejüket, váltsuk a forrásokat, az épület bármely pontjáról tökéletes kontrollt gyakorolhatunk felettük a távirányító segítségével.

A multi room rendszerek igény szerint bővíthetők új funkciókkal és zónákkal, lakásfelújítás során érdemes számba venni a lehetőségeket és feltérképezni a helyiségeket, hogy kialakításuk hol a legpraktikusabb és hol biztosítja a legjobb hang- és képhatásokat. Bármilyen méretű és típusú otthonba ideálisak ezek a többszobás megoldások, sőt, a kiépítés költségeinek szempontjából is széles a skála, hiszen léteznek egyszerűbb és összetettebb változatok is a multi roomon belül.

A fantasztikus hangzás és képminőség, a tartalmak házon belüli megosztása, valamint a könnyű kezelhetőség mellett a multi room előnyei közé tartozik a rendkívül esztétikus kivitelezés is. A falba rejtett panelek elegánsak, a felületek teljes mértékig egyéni stílusra szabhatók, a kábelek láthatatlanok. Otthonunkat a szórakozás központjává változtathatjuk – amikor és ahogyan csak szeretnénk.