Budapest új építésű lakások kedvező áron!

Aki fantasztikusan kényelmes és színvonalas lakásra vágyik az nagyjából már átgondolta, hogy mit is szeretne pontosan. Abba azonban belegondolt, hogy mégis Budapest mely területére költözne nyugodt szívvel?

Budapest új építésű lakások vásárolhatók, de tudja, hogy vajon hova szeretne költözni? Egy lakásvásárlás során, főleg ha újépítésűről van szó, nem csak az anyagiakat kell figyelembe venni. Különböző szempontokat és igényeket kell mérlegelni, hogy végül azt a lakást vegyük meg, amelyikre igazán vágytunk. Mivel hosszú távról van szó, nem csak egy rövid időszakos befektetésről, alaposan át kell gondolnia a következőket: vajon milyen a környék? vannak a környéken boltok, iskolák, orvosi rendelők vagy kávéházak? mennyi zöldövezet található a kerületben a sétához vagy futáshoz? milyen a tömegközlekedés? Nos, ezek csak néhányok a megannyi igény közül, de máris láthatja, hogy sokak számára miért nem egyszerű döntés ez. Az új építésű lakásoknál érdemes még, a fentieken kívül, alaposan átvizsgálni a beruházásról szóló információkat, illetve a cégek hátterét is akik építették a lakásokat.

A Kelenliget lakóingatlan egy olyan ingatlanfejlesztő és üzemeltető társaság tulajdona, akik  hatalmas múlttal rendelkeznek az ingatlanfejlesztésben és számos referenciát tudnak felmutatni ezzel kapcsolatban. A Kelenliget lakópark továbbá Budapest egyik legszebb környékén épült, fantasztikus kilátással. Számos közintézmény és szórakozóhely is megtalálható nem messze, de azokról se feledkeztünk meg, akik a zöldövezet szerelmesei. Saját belső udvarral rendelkezik az épület, amely parkosítva van. A tömegközlekedés egyenesen fantasztikus, hiszen a villamos megálló néhány lépésre, a metró megálló pedig két perces sétára van a bejárattól.