Bajnai Nóra Budapest II. kerületi sportpszichológus várja, ha problémája van!

A sportpszichológiának viszonylag rövid múltja van, és az utóbbi években egyre inkább elfogadják és használják az atléták és az edzők körében. Bajnai Nóra is egy szakképzett sportpszichológus, aki segít a gondok leküzdésében.

Bajnai Nóra Budapest II. kerületi sportpszichológus várja önt is kedvező árú szolgáltatásokkal a bajnaiora.hu weboldalon, ezért megéri benézni ide. A sportpszichológia segít megérteni önmagát, mint sportolót. Szüksége van mentális stratégiákkal a tanulás, a gyakorlat és a teljesítménytényezők szempontjából. A sportpszichológia megadja azokat a módszereket és megközelítéseket, amelyek segítségével tudatában lehet annak, amire szüksége van, így Ön és edzője készíthet egyedi beavatkozásokat. A sportpszichológia segíti a szülőkkel való jobb munkavégzést, ebben is segít Bajnai Nóra, ha felveszi vele a kapcsolatot. A szülőknek ebben az esetben legalább valamilyen szinten részt kell venniük a kezelésben. A sportpszichológia segíti az edzők jobb munkáját is, tehát ha ön edző, Bajnai Nóra önnek is tud segíteni. Az edző talán a legfontosabb személy a csapatában.

Nagyszerű munkakapcsolat szükséges ahhoz, hogy a csapat és az edző sikeresen működjenek együtt. A sportpszichológia segít létrehozni ezt a kapcsolatot, és ápolhatja is  azáltal, ha segítséget kér egy sport szakpszichológustól. Bajnai Nóra sportpszichológiai szolgáltatásait bármikor igénybe veheti, és látogasson el a bajnainora.hu weboldalra, ha még ennél is többet szeretne megtudni a  sport pszichológiáról és Bajnai Nóra szolgáltatásairól, mindenképpen nézzen fel weboldalunkra, mert itt minden hasznos információt megtalál. Keresse fel weboldalunkat és itt akár időpontot is foglalhat, ha önnek is sportpszichológiai szolgáltatásokra lenne szüksége.