Magas színvonalú új építésű lakások Budapest területén!

Arra vágyik, hogy olyan lakást vásároljon, ami az elképzelésének és az igényeinek megfelelő? Álmai otthona most az öné lehet, hiszen komfortos, biztonságos és a legjobb minőségű új építésű lakások eladók a Pannónia házban.

Az új építésű lakások Budapest Újlipótváros városrészében találhatók, a Pannónia utcában. A közelben megtalálható a Nyugati pályaudvar és a WestEnd City Center is, de lényegesen közel van az iskolákhoz és óvodákhoz, a játszóterekhez, az orvosi rendelőkhöz, a boltokhoz, a kávézókhoz és a Dunaparthoz is. A 6 ezer négyzetméteres beruházás területén összesen 231 lakás kap helyet, így mindenki igényeinek megfelelő lakóparkot alakítunk ki, ahol felhőtlenül élheti mindennapjait családjával. A parkolóhely is biztosítva van, hogy még ennél is nagyobb kényelemben részesüljön, de a lakások is komfortosak, tágasak és ezáltal napfényesek is. A különböző lakások mérete 40 és 120 négyzetméter között van és a legmodernebb stílust képviselik, hogy ne csak kényelemben, de ízlésben is megfeleljenek.

A páratlan kilátás és a parkosított udvar óriási élményt nyújt, ezért ne habozzon felkeresni minket, mert ilyen esély nem sűrűn adódik az életben. Itt azok is megtalálják a számításukat, akik a természet ölelésére vágynak, de azok is akik a Dunapartot szeretik, illetve remek lehetőségeket nyújt azok számára is a belváros nyüzsgésére vágynak. A Korall-Invest 2006 Ingatlanfejlesztési és Ingatlanforgalmazási Kft. végzi a Pannónia Lakópark beruházási előkészületeit és ennek lebonyolítását is. A cég a nagy múlttal rendelkezik a hasonló beruházásokkal kapcsolatban. A BHG csoport, amelyhez a cég is tartozik, nagyon sok komoly referenciával rendelkezik az ingatlanfejlesztés területén, így a cég neve a garancia arra, hogy minőségi és színvonalas új építésű lakást vásárol Budapest szívében.