Színvonalas toner webáruház online!

A tonert cserélni kell, amint kiürül. A lézernyomtató jelzi, mikor van szükség új tonerre. A legtöbb lézernyomtató és többfunkciós eszköz megjeleníti az illesztőprogramban lévő egyes tonerek töltöttségi szintjét. Amint a nyomtatás az oldal egyik részén gyengébb, ez azt jelenti, hogy a toner kiürült.

Toner webáruház elérhető az onlinetoner.hu weboldalon méghozzá a legalacsonyabb árakkal, és ha 20.000 ft fölötti értékben rendel tőlünk tonert, akkor teljesen ingyenesen vállaljuk a házhozszállítást. A nagyon gyorsan száradó tintapatronokkal ellentétben a toner gyakorlatilag határozatlan ideig tárolható, így akár előre is bevásárolhat, ha tudja, hogy sokáig lesz szüksége minőségi tonerre. A toner nem szárad ki. Még azok a tonerek is,  amelyeket évek óta polcra helyeztek, gyakran közvetlenül az első próbálkozásra szépen nyomtatnak. A hosszabb ideig vertikálisan tárolt toner első használata előtt feltétlenül helyezze vissza vízszintes helyzetbe, és vízszintesen enyhén rázza előre és hátra. Hasonlóképpen szigorúan javasoljuk, hogy vízszintes helyzetben, hűvös, sötét helyiségben tárolja a tonereit.

A toner rendkívül finom por, amely színes pigmentekből, fém-oxidokból és gyantából áll. Mivel a gyanta nagyon gyorsan megolvad, a festéket csak hideg vízzel mossa le a bőrről és a kezéről. A meleg víz csak még jobban rögzíti a festéket. A legtöbb porszívó alkalmatlan a tonerpor porszívására, mivel a finom por áthalad a szűrőn, és akár a porszívót is károsíthatja. Amennyiben többet tudna meg a tonerekről, azok használatáról és megtekintené a teljes kínálatunkat, mindenképpen keresse fel weboldalunkat az onlinetoner.hu-t és itt mindent megtalál ami csak érdekelheti. Ha kérdései lennének ezeket is felteheti bátran ügyfélszolgálatunknak.