Csoportos utasbiztosítás bárkinek

Ahogy a neve is sugallja, a csoportos utazási biztosítás átfogó utazási biztosítási kötvény, amely fedezetet nyújt az együtt utazó emberek nagy csoportjának. Ez a biztosítás nemcsak a megtakarítást segíti elő, hanem lehetővé teszi a tengerentúl /belföldi utazások egységesített lefedettségének igénybevételét is.

Csoportos utasbiztosítás elérhető az axa-assistance.hu weboldalon méghozzá igen alacsony áron tehát nézzen be hozzánk bátran, ha ön is sokat gondolkodott már azon, hogy csoportos utasbiztosítást kellene kötnie. A csoportos utazási biztosítási kötvény egyének egy csoportjára terjed ki az utazással kapcsolatos különféle esetekre. A biztosítás egyetlen biztosítási összeggel jár, és az együtt utazó egész csoportra kiterjed. Az összeget a tagok, a csoportvezető vagy részben mindkettő fizetheti. Abban az esetben, ha a csoport tagjai hozzájárulnak a díjfizetéshez, a teljes díj összegét összegyűjtik és egyetlen részletben kifizetik a biztosítónak. A biztosítás egyetlen biztosítási összeggel jár, amely a csoport összes tagjára kiterjed. A csoportos utazási szabályzat belföldi és külföldi utazásokra egyaránt megvásárolható.

A csoportos utazási biztosítások általában csak egy meghatározott időtartamú utazást tartalmaznak. A csoportos utazási terv az utazás befejezésének napjáig marad érvényben. Ezek a tervek általában olcsóbbak, mint az egyes utazási tervek. A schengeni országok esetében kötelező az utazási vízum igénybevétele érdekében csoportos utazási biztosítási kötvényt vásárolni. Ez a biztosítás fedezi a poggyászveszteséget, anyagi károkat, az utazás lemondását és sok mást is. Arról, hogy pontosan miket fedez a csoportos utazási biztosítás többet tudhat majd meg az axa-assistance.hu weboldalon, ezért bátran kattintson ide, ha többet szeretne megtudni erről a témáról.