Dr. Szabó Zsuzsa – pszichológiai tanácsadás

A Belvárosi Orvosi Centrumban Dr. Szabó Zsuzsa pszichológus szakember várja a pácienseket, akik valamilyen lelki problémával küszködnek. Weboldalunkon a belvarosiorvosicentrum.hu-n időpontkérésre is van lehetőség. A test és a lélek elválaszthatatlanok, egy egészként működnek, így ha az egyik oldalon zavar vagy betegség alakul ki, akkor ott a másikkal is ugyanúgy baj lesz.

A minőségi pszichológiai tanácsadás során a pszichológus megpróbál konkrét módszereket és megoldásokat találni arra, hogy segítsen a lelki eredetű problémáktól szenvedőknek. Rengeteg olyan betegség van, amely önmagában is depressziót és szorongást kelt, a beteg állapota pedig így nem javul, sőt inkább romlik. Ilyen esetekben kell mindenképpen pszichológushoz fordulni, aki támogathatja a pácienst, hogy minél előbb újra teljes értékű lehessen. Bárki fordulhat pszichológushoz, aki rosszul érzi magát, bizonytalan, sokat tépelődik, vagy szorong, sokszor már a test is jelzi, hogy valami lelki probléma akadt, vagy zavar van a lelki és testi egyensúlyban is. Ha valaki bizonyos betegségektől vagy fertőzésektől fél annak ellenére, hogy a leletei nem mutattak ki semmi bajt, mindenképpen érdemes legalább egy beszélgetésre elindulni.

A pszichológiai tanácsadás során Dr. Szabó Zsuzsa feltérképezi, hogy milyen segítségre van a páciensnek szüksége, annak érdekében, hogy újra egészséges és magabiztos lehessen. Ez után az állapotfelmérés után következik a terápia, amellyel igyekszünk elérni a magunk elé kitűzött célt, vagyis azt, hogy a páciens lelkét meggyógyítsuk. További információkért és a pszichológiai tanácsadás bővebb leírásáért érdemes felkeresni weboldalunkat, a belvarosiorvosicentrum.hu-t. Amennyiben kérdezni szeretne, erre is van lehetősége, csak vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@boc.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 30 870 74 27 telefonszámot.