Fedezze fel Mátraszentimrét!

Mátraszentimre a Mátra és egyben Magyarország legmagasabban fekvő települése, ennek köszönhetően különleges mikroklímával és természeti adottságokkal találkozhatunk a faluban és annak közvetlen közelében.

Mátraszentimre apartman kínálatából kiemelkedik a csodálatos Borostyán Vendégház. Erről a szállóról szinte csak szuperlatívuszokban tudunk szólni; aki egyszer ellátogatott ide, az egészen biztosan visszatér, amint teheti. Maga a vendégház roppant igényes; a fa gerendákkal és a népies elemekkel ellátott apartman valóban szépséges, de az igazi erejét mégis a természet közelsége biztosítja. A városi emberek alig várják, hogy kicsit kimozdulhassanak a városi körforgásból, legalább egy kis időre maguk mögött hagyhassák a mindennapi stresszt és azt a mókuskereket, amiben élnek nap mint nap. Számukra a legjobb választás a Borostyán Apartman.

A vendégház mindösszesen hét vagy nyolc fő fogadására alkalmas, de igény esetén rendelkezésre áll egy kis faházikó is a kert végében. A kis faház nem kevésbé otthonos, ott is négy vagy hat fő szállásolása megoldható. Ilyen módon a szálló teljes területén összesen mintegy 11-14 fő szállásolására nyúlik lehetőség. A téli időszakban sem kell amiatt aggódni, hogy a kis ház esetleg túl hideg lenne; a téliesítése megtörtént, a fűtést pedig radiátorok biztosítják. A két szálláshely együttesen csak akkor állhat a vendégek rendelkezésére, ha egy baráti társaságról beszélhetünk. Ilyen módon elkerülhető, hogy ismeretlen embereknek kelljen osztozniuk a konyhán vagy a kerten.

A Mátra csodálatos természeti adottságainak köszönhetően Mátraszentimre feledhetetlen élményt tartogat mindazoknak, akik szívesen töltik a szabadságukat vagy a hétvégéjüket csodálatos környezetben. Látogassunk el minél előbb!