Futár és futárszolgálat jó áron!

Az MXP futárszolgálat csakis arra törekszik, hogy ügyfelei mindig számítani tudjanak szolgáltatásainkra, és hogy a küldeményeket a lehető leggyorsabb átvétellel és kézbesítéssel tudjuk szállítani sértetlenül és időben. Cégünk célja, hogy a legbonyolultabb kézbesítési feladatokat is meg tudjuk oldani és hogy az ön csomagjait Budapesten és az ország minden területén tökéletes állapotban kézbesíteni tudjuk.

Futár és futárszolgálat elérhető tehát kiemelkedően jó áron a mixpakk.hu weboldalon. A csomagokat igyekszünk egy munkanap alatt kiszállítani a megadott helyre, a csomagok felvétele pedig egy megadott helyen és időben történik. Minden csomagra egy vonalkódos címkét helyezünk, amelynek segítségével a feladó nyomon tudja követni, hogy éppen hol jár a csomag. Amennyiben csomagját Budapest területére küldi, akkor alacsonyabb költségekre számíthat, hiszen ezek gyűjtőszállítással lesznek kézbesítve. Az MXP Futárszolgálat a következő alap szolgáltatásokat tudja biztosítani: háztól házig szállítás, egy munkanapos kézbesítés, utánvét készpénzben történő elszámolása, ingyenes fuvarlevél kitöltő program, ügyfélszolgálat, értékgarancia stb.

Egy küldemény maximum 40 kg lehet, a hossza pedig 140 cm. Ha a csomag hosszabb és súlya is nagyobb, akkor extra költségeket számolunk fel. Amennyiben többet szeretne megtudni cégünkről, és megtekintené a szolgáltatások teljes listáját, akkor érdemes lehet felkeresni weboldalunkat a mixpakk.hu-t. Kérdések felmerülése esetén vegye fel a kapcsolatot bátran ügyfélszolgálatunkkal az info@mixpakk.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a a +36 70 336 6029 telefonszámot és barátságos csapatunk felveszi önnel a kapcsolatot. Válasszon tehát minket ha szállítási szolgáltatásokra van szüksége, hiszen számunkra legfontosabb az ügyfeleink elégedettsége.