Hatalmas Helopal kőpárkány választék a PET-RO-Nyílászáró kínálatában!

A kőpárkányok számtalan előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, például kültérre és beltérre is egyaránt felszerelhetők, továbbá időjárásállók, egyszerűen tisztán tarthatók és nagyszerű hőszigetelők. A Helopal modern megoldásai a PET-RO Nyílászárónál is elérhetővé váltak.

A Helopal kőpárkányokról és a hatalmas választékról itt tudhat meg bővebb információkat! A PET-RO Nyílászárónál eddig a műanyag, alumínium, öntött márvány, acél és fa megoldások voltak elérhetők, ha valaki szeretett volna párkányt otthonába. Azonban mostantól a PET-RO Nyílászárónál tovább bővült a repertoár, ugyanis megérkeztek a Helopal magas minőségű kőpárkányai, melyek számos szín- és formaválasztékban elérhetők. A gyártó szlogeje mindent elmond a minőségről, mivel aki Helopal kőpárkányt választ, az biztosan egy életre választ, hiszen biztosan nem kell a kőpárkányt cserélni vagy javítani. A gyártó a kőpárkány kialakítása során nagy hangsúlyt fektetett a funkcionalitásra, ugyanakkor az esztétika is szerepet kapott. Így csodaszép, hosszú időn keresztül kitartó kőpárkánnyal lesz gazdagabb otthona, ha a Helopal termékeit választja!

A Helopal kőpárkányok legfontosabb jellemzői, hogy kültérre és beltérre egyaránt fel lehet szerelni, ezért a ház bármely ablakánál lehet alkalmazni. A végleges összkép a szoba berendezésével és a burkolattal alakul ki. A kőpárkány felülete kellemes tapintású és pórusmentes, ezenkívül nagyszerű hőszigetelő. Könnyen tisztán tartható, ami annak köszönhető, hogy időjárásálló és nem hajlamos a foltosodásra és a koszolódásra. Ha a teljes választékot szeretné megtekinteni, akkor érdemes ellátogatni a PET-RO Nyílászáró online platformjára, a petro-nyilaszaro.hu weboldalra, ahol minden fontos információt megtalál egy helyen!