Hogyan használd az eredeti férfi parfümöket?

Manapság rengeteg ember használ parfümöt, hogy ezáltal is vonzóbbá váljon. Sajnos az emberek jelentős része nem megfelelően használja az illatokat. Ha bizonytalan vagy, hogy te jól alkalmazod-e, akkor érdemes tovább olvasnod, az alábbiakban mindent elárulunk!

Eredeti férfi parfümök terén ma már hatalmas kínálat érhető el. Ennek ellenére sokan inkább a replikákat preferálják, mivel ezek a másolatok jóval olcsóbbak. Sajnos a replikák nem biztonságosak, mivel nem tudhatod, hogy milyen összetevőket tartalmaz a készítmény. Az eredeti parfümök tény, hogy drágábbak, azonban biztonságosabbak és hosszabb ideig tart az illat. Különösen abban az esetben, ha a parfümöt a megfelelő helyre, az úgy nevezett pulzuspontokra permetezed. Ezek a pontok a mellkas környékén, a fül mögött, a belső könyökön és a csuklón találhatók. A testhőmérséklet miatt ezeken a részeken sokkal könnyebben felszabadulnak az illatok és hosszabb ideig tartanak. Arra viszont nagyon ügyelj, hogy a bőröd hidratált legyen, ellenkező eseten a száraz bőr felszívja a folyadékot és alig lesz érezhető az illat.

Ahová viszont tilos permetezni a parfümöt, az a ruha. Lehet, hogy így kellemes illatot fog árasztani, de könnyen lehet, hogy foltot hagy rajta a parfüm, amit aztán ki sem lehet mosni. Kiváló példa erre a selyem, melyen csúnya foltot okoz a parfüm. Nem csak az a fontos, hogy megfelelő helyre fújd a parfümöt, hanem az is, hogy ne ess túlzásba. Ne feledd az aranyszabályt, miszerint a kevesebb néha több. Ez pedig a parfüm használatra különösen igaz. Ha pedig magadra permetezted az illatot, akkor semmi esetre se dörzsöld el magadon. Csak hagyd megszáradni. Ha szeretnél eredeti férfi parfümöt vásárolni, akkor kizárólag megbízható helyről vásárolj, például a probeauty.hu webáruházból!