NVMe VPS meghajtók magas teljesítménnyel!

Az NVMe meghajtók különféle sorba állítási folyamatokat használnak, míg a SATA SSD-k egyszerre csak egy parancsot tudnak kezelni 32 sorparancsmélységgel. A SAS interfész 254 soros parancsmélységet kínál. De a leghihetetlenebb tény az, hogy az új NVMe technológia óriási 64.000 sorra képes vigyázni, és soronként 64.000 bejegyzést tesz lehetővé.

NVMe VPS várja az awh.hu weboldalon méghozzá igen kedvező áron, ezért megéri benézni hozzánk, ha ön is kíváncsi erre a típusú VPS-re. Minél nagyobb a sormélység, annál több olvasási/írási kérés állítható sorba a végrehajtáshoz, ami lehetővé teszi a rendszer jobb válaszkészségét. Mivel az NVMe technológia a PCIe sávokra támaszkodik, NEM vezérlő interfészre, ezért méretezhető. Jelenleg az NVMe SSD-k 4 sávot használnak, de potenciálisan mind a 16 PCIe sávot képesek használni, ami előremutató gondolkodás. A hagyományos technológiákhoz képest az NVMe sokkal zöldebb, mivel képes az alacsony fogyasztású üzemmód használatával jelentősen csökkenteni az energiafogyasztást. Ez a készenléti mód 97%-ra csökkentheti az energiafogyasztást, ha a rendszer tétlen. Az NVMe technológia parancskészletét úgy tervezték, hogy támogassa az ACS, SAS és ATA interfészekben található összes biztonsági tárolóparancsot. Ez az oka annak, hogy az NVMe kivételesen megfelel az iparági szabványos biztonsági intézkedéseknek.

A vállalatok jelentős mértékben támaszkodnak az adatokra webhelyeik, webalapú alkalmazásaik, különféle SaaS-termékeik és egyebek esetében. Ha a szerverei SSD-n futnak, akkor valószínűleg szűk keresztmetszetek tapasztalhatók az egyszerre túl sok felhasználói kapcsolat vagy kérés miatt, ami telítheti a tárolókapcsolatot. Ez tovább vezet az adatokhoz való lassabb hozzáféréshez, a weboldalak lassabb betöltési idejéhez és a leromlott felhasználói élményhez. NVME VPS szolgáltatásokért keresse fel bátran az awh.hu weboldalt.