Olaszország legszebb partja az egyik legjobb úticél

Olaszország valóban áldott ország, látnivalók és élmények hihetetlen tárházát kínálja az európai vakációra indulóknak. Róma örök városának építészeti csodáitól és művészeti kincseitől a varázslatos velencei csatornákon át, Toszkána dombjain és rétjein át az Amalfi-part lélegzetelállító és drámai tengeri tájaiig Olaszországban minden megtalálható.

Olaszország legszebb partja megtekinthető az axa-assistance.hu weboldalon, tehát ha többet tudna meg erről a témáról, akkor kattintson ide bátran. Több mint 5000 mérföldnyi tengerparttal Olaszország számtalan bájos strandja tökéletes hely a kikapcsolódásra és a megújulásra a türkizkék vizek és a poros fehér homok közepette. Itt vannak Olaszország legnépszerűbb strandjai a látványos hírességek kedvenceitől a rejtett szűz öblökig, hogy élvezze az ország bőséges tengeri tájait. A „nyúl strandjának” nevezett part kétségtelenül az egyik legromantikusabb strand Olaszországban, tiszta, csillogó vizével, a zöld és a kék legszebb árnyalatának hihetetlen színpalettájával. Bár a Lampedusa-szigeten található gyönyörű strand homokos partjainak elérése 15-20 perces túrát igényel, a látvány és az élmény teljesen megéri. Meleg, nyugodt víz, rengeteg hal, találkozás a veszélyeztetett teknősökkel, fehér homok és látványos környezet is várja. Az Onda Blu strandkunyhó megfizethető és ízletes házi készítésű ételeket kínál.

Tropea elbűvölő városában, amelyet a sziklás kiemelkedésen álló szép templom szegélyez, ez Olaszország egyik legjobb strandja, amely mindenki számára kínál valamit. A nyugodt, kristálytiszta kék víz tökéletes az úszáshoz, míg a sznorkelezésre, csónakbérlésre és ejtőernyőzésre is van lehetőség azok számára, akik izgalmas tengerparti tevékenységekre vágynak. A családok és a felnőttek számára is nagyszerű a Tropea strand, hiszen néhány szép Lido bár és kiváló étterem is van. Az axa-assistance.hu weboldalon tovább olvashat majd erről.