Óvoda kezdés 2021 – Milyen ágyneműhuzat garnitúrát vegyek?

A szülőktől való elválás gyakran nem egyszerű. A kedvenc mesehősök és mesefigurák viszont segítenek, amikor először megy óvodába gyermekünk. A hercegnős ágyneműk és a verdás ágyneműhuzatok kislányok és kisfiúk őrangyalai az óvodában.

Az óvodakezdés és az iskolakezdés sem csemetéinknek, sem nekünk, szülőknek nem könnyű feladat. Főleg akkor, amikor egyetlen gyermek van a családban. Van azonban néhány olyan dolog, amivel megkönnyíthetjük legalább a gyermekünk elszakadását az otthoni közegből. Olyan dolgok, amikkel biztonságban érzik magukat az óvodában is.

Például a finom otthoni illattal átitatott ovis ágyneműhuzat az ebéd utáni alvás során megnyugtatja őket. Az ovis ágynemű, ágyneműhuzat, ovis lepedő mellett szükséges beszerezni saját kéztörlőt, fogmosó poharat, tisztasági csomagot is. Ezek a kis apróságok mind-mind a saját kis dolgaik, amikkel feledtethető a honvágy. A kis plüss kabala nyuszikról, macikról, kutyusokról, cicákról nem is beszélve.

Az ovis ágynemű az, amivel minden egyes nap, amit az óvodában tölt, betakarózik gyermekünk. Ovis párna és paplan ölelésében szenderedik álomba ezért nem mindegy, milyet választunk. Legyen a legjobb minőségű és a legszebb mintájú, hiszen gyermekeink nyugalma, zavartalan alvása és szép álmai nekünk szülőknek a legeslegfontosabb cél.

Az ovis ágynemű, paplan, párna és ovis ágyneműhuzat garnitúra szabvány méretű. A paplan mérete 90 x 140 cm, a párna mérete pedig 40 x 50 cm. Ehhez az ovis paplan párna garnitúrához megfelelő ovis ágyneműhuzat garnitúra vásárolható, ami megóvja higiéniáját, Disney figurái pedig jó kedvre deríti gyermekeinket.

Milyen a tökéletes ovis ágynemű?

  • Egyrészt, jól bírja a gyakori mosást. A gyermekek ágyneműhuzatai többször kerülnek a mosógépbe, ezért fontos, hogy csakis színtartó, jó minőségű ovis ágyneműket vásároljunk.
  • Egy kiváló gyerek ágynemű ismérve még a pihe-puha anyag. Az ő érzékeny bőrük nagyobb odafigyelést igényelnek. Lényeges, hogy csak 100% pamut, természetes anyagú takaróval burkolózzanak be, amikor álomba szenderülnek.
  • A tökéletes ovis ágynemű szett mesés, vidám, kellemes színű és mintájú. A kislányok hercegnős, királylányos, rózsaszín dolgokról álmodoznak, míg a fiúk autókról, verdákról, fociról, pókemberről. Ezeket kék, zöld, szürke színben szeretik a legjobban.

Egy gyönyörű szép ovis ágyneműhuzat szett örömet okoz minden gyermeknek főleg olyankor, amikor a szülők nélkül sziesztázik. Legyen az ovi kezdés örömteli, boldog és vidám.