Prison szabadulószoba – Szabadulás a börtön fogságából!

Számos különféle témájú szabadulószoba létezik, az azonban tagadhatatlan, hogy bizonyos témák jobban érdeklik az embereket. Ilyen például a börtön téma is. Elvégre sokan szívesen beleképzeljük magunkat azoknak az akcióhősöknek a helyébe, akik börtönökből szabadulnak ki.

Prison szabadulószoba – Abban egyetértünk, hogy börtönbe nem jókedvében és szabadakaratából megy az ember! Ebben az esetben sem. Te és csapatod tagjai egy rejtélyes börtönben ébredtek. Egyikötők sem tudja, hogy kerültetek ide vagy miért, az azonban biztos, hogy minél előbb ki kell szabadulnotok. Miközben azon gondolkodtok, hogy szabaduljatok ki, azt veszitek észre, hogy valami nagyon nem stimmel. Mintha nem lennétek teljesen egyedül. Tény, hogy nincs ásótok, de nem is kell, ugyanis valami azt súgja, hogy anélkül is ki tudtok szabadulni, csak kitartóan keresnetek kell és összeilleszteni a nyomokat. Jobb, ha siettek, nem kevesebb, mint hatvan perc áll rendelkezésre, hogy kijussatok a titokzatos börtönből!

Szabadulószobák Budapesten

Ha egy nem mindennapi programot szeretnél, amin családoddal vagy barátaiddal részt vehetsz, akkor a szabadulószoba a tökéletes választás. Itt komolyan meg kell dolgoztatni az agytekervényeket, hogy átlássátok az összefüggéseket és nem utolsó sorban össze is kell dolgoznotok. Olykor a leglényegtelenebbnek tűnő dolgok jelentik a megoldást. Alaposan át kell kutatnotok a szobát és meglátni az összefüggéseket! A szobába minimum ketten maximum hatan tudtok bemenni. Attól a pillanattól kezdve, hogy becsukódik mögöttetek az ajtó, a visszaszámlálás megkezdődik. A Prison szabadulószobát, valamint a többit az exitgames.hu weboldalon tudja megtekinteni, valamint lefoglalni!