Strandjátékok online vásárlása jó áron!

Amikor a gyerekek homokot kevernek vízzel, és összehasonlítják az új konzisztenciát a száraz homokkal, megtanulják a homok fizikai tulajdonságait és okát. Az okokat és a következményeket is megtanulják, amikor homokot vagy vizet mozgatnak az egyik vödörből a másikba. Észre fogják venni, hogy melyik vödörben lehet a legtöbb anyagot tárolni, valamint azt, hogy milyen nehéz egy homoktartály a vízhez képest.

Strandjátékok kaphatóak a jatektenger.hu weboldalon méghozzá kedvező áron, tehát nem kell messzire mennie, hiszen itt megtalálhatja a teljes készletet is az árakkal együtt. Az önálló strandjáték segít a gyerekeknek fejleszteni koordinációs készségeiket, használni a motoros és kognitív készségeiket, elsajátítani néhány matematikai alapot és kipróbálni művészi kifejezésüket. Miközben a gyerekek homokot lapátolnak, vagy vödrökbe gyűjtenek vizet, fejlesztik a kéz-szem koordinációs készségeiket. Koordinációs készségeiket akkor is tesztelik, amikor homokszerkezeteket építenek, vödröket halmoznak, vizet vagy homokot kanalaznak, és vizet öntenek egyik játékból a másikba. Miután a gyerekek homokkal és vízzel töltik meg a vödröt, elsajátítják a motoros készségeiket.

Anélkül, hogy észre vennénk, a gyerekek különféle matematikai ötletekkel foglalkoznak, miközben homokkal és vízzel játszanak. Miközben kísérleteket végeznek azzal, hogy mennyi vizet öntenek a vödrökbe, és felmérik, hogy sikeresek voltak vagy sem, valószínűséggel játszanak. Amikor az anyagokat különböző vödrökbe rakják, olyan ötleteket tanulnak meg, mint a „több mint”, „kevesebb, mint” és „egyenlő”.  Bővebb leírásért és strandjátékokért mindenképpen nézzen be a jatektenger.hu weboldalra, és itt a kiszállítási részleteket is megtekintheti, valamint elérhetőségeinket is megtalálhatja.