Szabadulószoba akár csapatban is

A szabadulószoba legszebb része az, hogy önt helyezik az akció középpontjába. Itt megtapasztalhatja a hangokat, aromákat, és megérezheti a másik világ környezetét is. Amikor belép egy szabadulószobába, érzékei felerősödnek. A túlélési ösztön érzi majd, miközben csapatként dolgozik, hogy kijusson az ismeretlen helyről.

Szabadulószoba akár csapattal, vagyis családtagokkal, barátokkal és kollégákkal is elérhető, tehát nézzen be hozzánk a felelemterapia.hu weboldalra és válasszon bátran szabadulószobáink közül. Örömmel tölti majd el egy új kihívás teljesítése a megszerzett új információkkal. Az adrenalin növekedni fog, és amikor befejezi a kihívást, nagy eredményt érhet el. A szabadulószobák népszerűsége masszívan nőtt az első élő szabadulószoba 2007-es megnyitása óta Japánban. Bár egy kis időbe telt, mire az őrület átterjedt Nyugat-Európára, Magyarország gyorsan Európa egyik legfontosabb célpontjává vált a szabadulószobák terén.

Finom motorikus készségei olyan dolgokra terjednek ki ilyenkor, mint a kéz-szem koordináció és a térismeret, ráadásul a szabadulószobák javítják ezeket a képességeket. Születésünktől kezdve minden nap növekszik ismereteink és tudatosságunk a körülöttünk lévő világról, és bizonyos dolgok segíthetnek ezekben gyorsabban növekedni. Bebizonyosodott, hogy a szabadulószoba rejtvényei gyorsabban javíthatják ezeket a finom motorikus képességeket. A szabadulószobák közös munkára kényszerítik, és ez azt jelenti, hogy a kommunikáció kulcsfontosságú! Akkor fog igazán küzdeni egy szobában, ha nem tudja, hogyan kommunikáljon jól a csapatával, és ezért a szabadulószobák olyan népszerű csapatépítő tevékenységek. Olyan helyzetbe hozzák a játékosokat, ahol közös munkával kell kommunikálniuk és problémáikat megoldaniuk. Ha még ennél is többet tudna meg keresse fel a felelemterapia.hu weboldalt.