Táskafestés az egyedi táskáért

Egyre több ember törekszik tenni valamit a környezet megóvása érdekében. Ennek egyik kiváló módja, hogy igyekszünk mellőzni a nejlon szatyrokat és ehelyett vászontáskával bevásárolni, ami egyben tartós is. Ugyanakkor a vászon táska is lehet egyedi, tükrözheti viselője személyiségét.

Táskafestés által bárki prezentálhatja táskáján, hogy milyen a személyisége, mi áll hozzá közel. A táskafestés egy kiváló program, amin az ember akár egyedül, de a barátaival vagy családtagjaival is részt vehet. A lelkes alkotók minden szükséges eszközt megkapnak a helyszínen, mindössze egy jó nagy adag lelkesedésre lesz szükség. A három órás program során olyan kép kerül a vászontáskára, amilyet az alkotó megálmodik. Ez alatt a három óra alatt az ember teljesen kikapcsol és feltöltődik. Mivel az alkotás minőségi anyagokkal folyik és sűrű szövésű vászontáskákról van szó, ezért az eredmény mindenképp tartós lesz. Akár az alkotó is kiválaszthat egy képet, amit aztán saját személyiségére formál és felfesti a táskára. A végeredmény mindenképp egyedi lesz.

Táskafestés az Alkotásutcában

Az sem probléma, ha valaki utoljára általános iskolában ragadott ecsetet, ugyanis profi instruktorok segítik a lelkes alkotókat. A résztvevők egyáltalán nem érzik magukat kellemetlenül, sőt az elkészült alkotások még növelik is az önbizalmukat. Az elkészült művet akár ajándékba is adhatja ismerősének, családtagjának vagy barátjának. De, akár meg is tarthatja és büszkén viheti vásárolni. A táskafestés által újra felfedezheti régóta szunnyadó kreatív énjét! Bővebb információkért látogasson el az alkotasutca.hu weboldalra, ahol nem csak a részleteket tekintheti meg, de akár jelentkezhet is a programra! Engedje szabadjára az Önben szunnyadó művészt!