Vegnum multivitamin és ásványi anyag nagyszerű áron

A téli hónapok komoly kihívás elé állítják a szervezetet, ugyanis ekkor komoly támogatásra van szükség, hiszen a felsőlégúti megbetegedések könnyen ágynak döntik az embert. Ezzel a legtöbb ember tisztában van, ennek ellenére sokan nem tesznek túl sokat immunrendszerük erősítésére.

Multivitamin és ásványi anyag bevitelt nem szabad félvállról venni, ugyanis az immunrendszer erősítése nagyon fontos, hacsak nem szeretne lebetegedni. Különösen télen jelent problémát, hogy az ember könnyen lebetegszik, hiszen a téli hónapokban a megfázás rendszeres probléma. A vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag étkezés által sokkal egészségesebbé válhat és kevésbé kell tartani a betegségektől, valamint a hiánybetegségek kialakulásától. A Vegnum Multi-D egy olyan komplex multivitamin, mely kétezer nemzetközi egység D-vitamint tartalmaz, mely a nemzetközi ajánlásoknak is megfelel. Ezenkívül tizennyolc alapvető vitamin és ásványi anyag, illetve huszonkilenc különféle gyümölcs, növény és zöldség antioxidánsokban gazdag kivonata is megtalálható benne. Minden felnőtt számára ideális választás, aki szeretné támogatni immunrendszerét a betegségek elleni harcban!

A Vegnum Multi-D multivitamin különlegessége, hogy innovatív, növényi eredetű, mikrokapszulázott D3-vitamint tartalmaz. Ez a vitamin bioazonos a D-vitaminnal, amely a szervezetben napsugárzás hatására képződik. A Vegnum Multi-D-ben lévő D-vitamint zuzmókból vonják ki, így akár vegánok is fogyaszthatják. A Vegnum Multi-D kapszulát felnőttek számára fejlesztették ki, azonban tizennégy éves kortól már lehet szedni. A Vegnum Multi-D kapszulát az ország közel 1100 patikájában megvásárolhatja, de akár a vegnum.hu webáruházból is megrendelheti méghozzá kiváló áron!